Het oplossen van veel van de problemen die ons mannen teisteren is niet eenvoudig, vooral als het gaat om ernstige problemen zoals een laag testosterongehalte, libido, gebrek aan fysieke conditie of een slecht immuunsysteem, wat resulteert in het opvangen van alle mogelijke infecties. De beste en bewezen oplossing, die in een dergelijke situatie de moeite waard is, is een passende aanvulling van het lichaam, als aanvulling op alle mogelijke tekortkomingen in het lichaam. Het is echter belangrijk dat de preparaten die voor dit doel worden gebruikt uitsluitend zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, en een van de meest aanbevolen voor mannen is Tribulus terrestris, ook wel bekend als een foelie op de grond.

Tribulus terrestris – een plant met een unieke samenstelling

De gemalen foelie, die van nature groeit in het tropische en gematigde klimaat van de Verenigde Staten, Oost-Europa, China en India, is een eenjarige plant met karakteristieke gele bloemen. Het wordt al duizenden jaren gebruikt in de geneeskunde, vooral in het Oosten, en beleeft momenteel zijn ware renaissance en wordt gebruikt voor de behandeling van vele kwalen. Dit is voornamelijk te danken aan de samenstelling, die uitzonderlijk rijk is aan steroïde saponinen, idolen, polyfenolen, vitaminen, aminozuren en eiwitten. Interessant genoeg wordt het op veel plaatsen in de wereld nog steeds beschouwd als een onkruid, hoewel het laatste onderzoek zijn unieke gezondheidseigenschappen volledig lijkt te bevestigen.

Tribulus terrestris – gezondheidsbevorderende eigenschappen

Als je naar de eigenschappen van een foelie kijkt, loop je zelfs het risico dat je het een prachtig kruid noemt, en de meeste van de hierboven genoemde voedingsstoffen bevatten interessante vruchtvormige voedingsstoffen, hoewel de wortel ook vaak wordt gebruikt. De werking ervan is zelfs complex, niet alleen genezend, maar ook het voorkomen van talrijke ziekten die verschillende organen van ons lichaam aanvallen. Van al zijn gezondheidseigenschappen is het de moeite waard om eerst en vooral te vermelden:

  • versterking van het immuunsysteem;
  • gunstige invloed op de mentale en fysieke conditie door het geven van een grote dosis noodzakelijke energie en vitaliteit;
  • ontgifting van het lichaam, verwijdering uit het lichaam niet alleen toxines en schadelijke producten van de stofwisseling, maar ook overtollig water, die zeker een positieve invloed op onze urinewegen;
  • het werk van het hart en de bloedsomloop beïnvloeden door het risico op vele ziekten, atherosclerose, hypertensie of zelfs myocardinfarcten te minimaliseren. Tribulus terrestris verlaagt ook het niveau van slechte cholesterol in het bloed;
  • Weerstand van het zenuwstelsel tegen alle stressfactoren, helpen om spanningen te verlichten, de gevolgen van ernstige stress te bestrijden en depressies te voorkomen.

Tribulus terrestris – voor problemen met libido en spiermassa-ontwikkeling

Deze eigenschappen van de foelie hebben zeker een belangrijke invloed op de steeds groeiende populariteit ervan, maar voor ons is het belangrijkste effect op puur “mannelijke” problemen, met libido, vruchtbaarheid of seksuele prestaties in het algemeen. In veel culturen wordt het ook gebruikt om erectiestoornissen te behandelen, terwijl het een groot belang heeft bij het reguleren van het juiste niveau van testosteron, het hormoon dat verantwoordelijk is voor het mannelijk libido. De toename van de productie vindt plaats dankzij de steroïde saponinen in de foelie en heeft bovendien een aanzienlijke invloed op de betere afgifte van stikstofmonoxide direct in de holle lichamen in de penis. Hierdoor zetten de bloedvaten uit, stroomt er meer bloed in de penis en kunt u rekenen op een sterkere, langdurige erectie. Studies hebben aangetoond dat regelmatig gebruik van preparaten met Tribulus terrestris ® de vruchtbaarheid verbetert, waardoor de productie van zaadcellen en hun mobiliteit toeneemt, wat noodzakelijk is in het bevruchtingsproces.

Deze plant wordt ook aanbevolen voor alle liefhebbers van krachtsporten, gymnastiekoefeningen, dus het is opgenomen in veel supplementen die door hen worden gebruikt. Een dergelijke suppletie verhoogt de fysieke conditie van het lichaam, wat resulteert in een snelle ontwikkeling van de spiermassa en wordt beschouwd als een veilige en volledig legale vorm van doping.

Tribulus terrestris – gebruik, beschikbaarheid en meningen

Als we kijken naar de markt van voedingssupplementen die in ons land verkrijgbaar zijn, zien we een breed scala aan prijzen van individuele preparaten, die meestal veel hoger liggen dan het aanvaardbare gemiddelde. Om deze reden kopen veel mensen een foelie in poedervorm of schone extracten ervan, die hun portemonnee niet te veel laten leeglopen. Het gebruik ervan is echter zo lastig dat het soms beter is om te investeren in een goed supplement met Tribulus terrestris in de formulering. Drie van de meest succesvolle zijn bijzonder de moeite waard:

  • Member XXL – een supplement dat niet alleen het libido aantast, maar ook de grootte van de penis zichtbaar vergroot door de holle lichamen in de penis systematisch uit te breiden;

  • Testolan – een van de beste natuurlijke stimulerende middelen die de testosteronspiegels verhogen, met een veelzijdig effect, dat de erectie positief beïnvloedt, de seksuele prestaties verbetert en helpt bij de ontwikkeling en effectieve carving van spieren;

  • Mass Extreme – Speciaal aanbevolen voor liefhebbers van oefeningen in de sportschool, waardoor ze een grote dosis energie krijgen die nodig is voor dagelijkse, harde trainingen.

Regelmatig gebruik van deze supplementen levert al snel de gewenste effecten op, wat ook tot uiting komt in de mening van zowel henzelf als van de grondmace zelf. Mannen die het gebruiken, prijzen het complexe effect, een combinatie van spiermassa-ontwikkeling met een aanzienlijke toename van de algehele seksuele prestaties. Ze hebben een grotere bereidheid om samen te leven, hun eerdere remmingen die ermee samenhangen verdwijnen, en een sterke en duurzame erectie betekent tegelijkertijd een betere tevredenheid van de partner en een echte vreugde afgeleid van seks.