Hoe lang de relatie duurt, hangt af van vele factoren. Onze productiviteit in bed wordt beïnvloed door levensstijl, vermoeidheid of dieet. Het is ook moeilijk om in een 30 minuten durende geslachtsgemeenschap te blijven als we lang geleden onze laatste seks hebben gehad. Helaas zijn veel mannen, ondanks een vaste partner en jarenlange ervaring, niet in staat om meer dan 2 minuten van elkaar te houden. Wat ermee te doen? Ten eerste, los het probleem op. Doen alsof je het niet hebt, kan je relatie vernietigen. Vergeet niet dat vrouwen ook hun behoeften hebben en de neiging hebben om in een veel langzamer tempo op te warmen dan mannen. Als je gek bent op de opwinding, wordt het gewoon heet. In de inzending van vandaag testen we voor u een nieuwigheid, namelijk Spermax Control voedingssupplement. Dit is een product, waarmee je seks zelfs 30 minuten langer moet zijn! Bent u benieuwd of de capsules echt werken en wat vinden mannen zoals u ervan? Wij nodigen u uit om een review te doen!

Spermax Control – samenstelling en werking

Spermax Control is een voedingssupplement in capsules, dat uitsluitend gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten. Onder hen vindt u Braziliaanse ginseng. Je hebt zeker meer dan eens gehoord over de magische eigenschappen van Koreaanse ginseng. Nu wordt Braziliaanse ginseng echter steeds populairder. De plant is niet alleen in Brazilië te vinden, maar ook in Venezuela, Paraguay, Ecuador, Pera en Panama. Als een van de weinige planten bevat dit type ginseng fafiinezuur. De stof heeft een ontstekingsremmende werking, verbetert de spijsvertering, kan worden gebruikt in anti-kanker profylaxe, en wat voor u het belangrijkst is, verhoogt het libido. Studies bevestigen dat de regelmatige inname van plantenwortelextracten de seksuele prestaties van maar liefst 60% van de respondenten verbeterde. De Braziliaanse ginsengwortel kan ook worden geadopteerd door mannen met erectieproblemen. De ginsosiden in de plant stimuleren het lichaam om meer stikstofmonoxide vrij te maken. Dit draagt op zijn beurt weer bij aan de ontspanning van de bloedvaten en verhoogt de bloedtoevoer naar de penis. Braziliaanse ginseng zal ook gewaardeerd worden door mannen die vechten voor een gesneden silhouet. De eigenschappen zijn onder andere anabole werking, die het verlies van spiermassa remt.

In Spermax Control vindt u ook haverkruiden.

Het is graan dat iedereen kent. Artsen bevelen al vele jaren de regelmatige consumptie ervan aan, bijvoorbeeld in de vorm van havermout dat iedereen kent. Haverkruid voorkomt nierstenen, gaat diabetes tegen, vergemakkelijkt de strijd tegen extra kilo’s, verhoogt de immuniteit, verlicht stress, beschermt het hart- en vaatstelsel en verhoogt de potentie. Haver stimuleert het vrijkomen van testosteron. Door de concentratie van dit hormoon in het bloed te verhogen heb je een groter verlangen naar seks en zal je erectie sterk en krachtig zijn.

Guarana is een ander ingrediënt van Spermax Control voedingssupplement.

De plant komt oorspronkelijk uit Midden- en Zuid-Amerika. In deze regio’s wordt elk deel ervan als gezond beschouwd, maar in Europa worden de belangrijkste gezondheidsbevorderende eigenschappen toegeschreven aan de zaden. Cafeïne in guarana zaden is gevonden om gewichtsverlies te ondersteunen en het geheugen en concentratie te verbeteren. Ook het effect ervan op de problemen van mannen wordt niet beoordeeld. Studies bevestigen dat mannen die regelmatig cafeïne gebruiken, waarvan guarana een veilige en natuurlijke bron is, minder snel last hebben van erectiestoornissen. Bovendien zorgt guarana voor energie, die je in bed kunt gebruiken.

In Spermax Control zijn er ook veel afrodisiaca. Een van hen is een geliefde.

Het belangrijkste ingrediënt van de plant zijn vluchtige oliën. Deze zijn op hun beurt weer een bron van ftalische verbindingen, die onder andere kalmerende eigenschappen hebben. Lübeck reguleert de werking van het spijsverteringsstelsel, heeft een diuretische, antibacteriële werking, verlaagt het niveau van slechte cholesterol in het bloed en kan zelfs worden gebruikt in de preventie van kanker. De plant werd al in de jeugd van onze grootouders en grootmoeders als afrodisiacum beschouwd. Dit alles dankzij het hoge gehalte aan cumarine, dat de bloedvaten verwijdt en zo erectiestoornissen voorkomt. Bovendien heb je dankzij de regelmatige consumptie van de orchideeën meer bereidheid om seks te hebben.

Lees ook het advies van de redactie over Flexidium 400!

In Spermax Control vindt u ook nootmuskaat, een nootmuskaat die iedereen kent.

De plant is een waardevolle bron van vele vitaminen en mineralen, waaronder thiamine, riboflavine, niacine, foliumzuur, vitamine B6, A, C, calcium, ijzer, magnesium, fosfor, kalium, natrium, zink, koper, mangaan en selenium. De nootmuskaat bevat ook essentiële oliën, die de bloedvaten verwijden en de bloedcirculatie verbeteren. Dit heeft natuurlijk een gunstig effect op de mannelijke potentie, zoals bevestigd door wetenschappelijk onderzoek. Een van hen werd uitgevoerd op muizen. Geselecteerde personen kregen 50% extract van muggen en kruidnagel. De rest van de dieren nam regelmatig medicatie voor potentie. Het bleek dat nootmuskaat een veel sterker effect had dan de medicijnen die werden toegediend. Bovendien hebben muizen die behandeld zijn met vliegas-extract geen bijwerkingen.

Het laatste ingrediënt van Spermax Control voedingssupplement is de macawortel.

Een van zijn basisactiviteiten is het positieve effect op de mannelijke potentie en libido elevatie. De plant moet ook worden gewaardeerd door mannen die proberen een baby te krijgen, omdat de macawortel de mobiliteit van sperma verbetert. Er zijn al vele studies uitgevoerd die de positieve invloed van planten op mannelijke seksuele problemen bevestigen. Hieruit blijkt duidelijk dat de macawortel zijn positieve effect op de seksuele prestaties te danken heeft aan het eiwit dat het bevat. Dit voorziet het lichaam van arginine, dat tot 80% van het mannelijke sperma uitmaakt. Bovendien verhoogt de stof de bloedtoevoer naar de penis.

Spermax Control – effecten en bijwerkingen

Regelmatige suppletie met Spermax Control verlengt de verhouding met maximaal 30 minuten. Geen korte series meer die uw partner niet meer kunnen bevredigen. Een langere periode van gemeenschap betekent een beter leven in de relatie, en dus meer zelfvertrouwen in elke man. Spermax Control is ook ontworpen om je sterkere erecties, intensere orgasmes en een grotere seksuele drang te geven.

Lees ook “Erectiele disfunctie – oorzaken, symptomen, effecten, behandeling. Wat te doen als u niet opgewassen bent tegen de taak?“.

Spermax Control voedingssupplement is uitsluitend gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Dankzij dit, het veroorzaakt geen ongewenste effecten, en bovendien kan het worden genomen door mannen van alle leeftijden, ongeacht de ziekten die ze hebben ondergaan.

Spermax Control – prijs

2 maanden behandeling met Spermax Control kost ca. 40 Euro. Bovendien heeft u bij het bestellen van capsules op de officiële website van de fabrikant een garantie van de hoogste kwaliteit, maar ook discretie. U kunt Spermax Control online of telefonisch bestellen. Ongeacht de manier waarop u het door de koerier ontvangen pakket kiest, onthult de inhoud ervan niet en u hoeft niet met schaamte in de grond te zinken.

Spermax Control – redactioneel advies

Onze redactie heeft besloten deze noviteit te testen op de markt van voedingssupplementen voor mannen op hun eigen huid. Het blijkt dat maar liefst 70% van de testers het voor de tweede keer zou kopen en is tevreden met de actie. Mannen wijzen erop dat ze na een maand gebruik al langer van elkaar gingen houden en dat de erectie sterker was dan voorheen. De volgende maanden van behandeling verbeterde alleen de seksuele prestaties van onze testers.

Dus als uw probleem vroegtijdige ejaculatie is en uw geslacht duurt slechts een paar minuten, probeer dan het nieuwe Spermax Control voedingssupplement op de markt. De capsules zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en veroorzaken geen bijwerkingen. Bovendien beveelt het product tot 70% van onze testers aan. Vergeet niet dat het verbeteren van uw bedvaardigheden ook bijdraagt aan de tevredenheid van uw partner. Zorg ervoor dat ze de beste seksuele partner in u heeft in al haar