Wandelend door de straten van veel Poolse steden zie je twee basistypes van kalende mannen. De eerste is de heren die de kaalheid volledig hebben geaccepteerd en er zelfs een aanwinst van hebben gemaakt, en de tweede is de man die het voortdurend probeert te verbergen, vaak met buitengewoon lelijke Tsjechen. Gelukkig behoor ik tot de derde groep die besloten heeft dit probleem aan te pakken met maatregelen om haaruitval te voorkomen en de haargroei te versnellen. Ze zijn op grote schaal beschikbaar en veel van hen, zoals Revalid, kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt.

Samenstelling, op basis van natuurlijke ingrediënten.

Bij het kopen van Revalid in capsules werd ik geleid door de meningen van vele vrienden die het eerder gebruikten. Ze waren niet eenduidig positief, ik kan zeggen dat zelfs gevarieerd, maar moedigde me aan om de samenstelling van de voorbereiding te kopen. Ik ben een voorstander van natuurlijke, ecologische en bij voorkeur plantaardige ingrediënten van alle geneesmiddelen, en Revalid bevat juist zulke geneesmiddelen. Allereerst zijn dit plantenextracten zoals gierst, die zwavelhoudende aminozuren bevatten, het hoofdbestanddeel van keratine. Biergistextracten zijn rijk aan vitaminen uit de B-groep en die uit gierstkiemen bevatten vitamine E en andere aminozuren die de haargroei ondersteunen. Mineralen zoals zink, dat overmatige talgafscheiding vermindert en de celdeling stimuleert, ijzer, dat de voor het proces benodigde energie levert, en koper, dat verantwoordelijk is voor de productie van keratine en de natuurlijke kleuring van het haar, zijn ook betrokken bij het hele proces.

Behandeling, die helaas niet aan mijn verwachtingen voldeed.

In tegenstelling tot veel andere maatregelen om overmatig haarverlies te voorkomen, wordt Revalid tot 3 keer per dag genomen. Het is een beetje omslachtig, maar omdat de fabrikant het aanbeveelt, had ik geen uitweg. De verpakking met 90 tabletten was voor mij voldoende voor een maand lang en gedurende deze tijd heb ik het effect ervan op mijn haar waargenomen. Het belangrijkste was dat ik deze keer geen bijwerkingen ondervond, hoewel ik de drug niet sensationeel zou noemen. Er waren vrij veel nieuwe haren rond de slapen en op het voorhoofd, maar ze waren delicaat en kwetsbaar. Hun structuur is geleidelijk aan sterker geworden, maar naar mijn mening is dit te langzaam en ik verwacht concrete en vooral snelle resultaten. Hoewel ik dus geen negatieve beoordeling van Revalid kan geven, vond ik een veel effectievere maatregel, Profolan.

Profolan – alles wat mijn haar nodig heeft.

Na een paar maanden van gebruik, vind ik dat dit een volledig nieuwe kwaliteit is op de alopecia markt en mijn haar heeft nog nooit eerder de energie-injectie gekregen die het hun heeft gegeven. Profolan. De mening erover kan slechts één, vijf met een plus, werkt en dit is het belangrijkst. De samenstelling ervan is bevorderlijk voor de snelle groei van sterk, gezond, natuurlijk haar, en het lijkt mij dat nog intenser kleur. Dit zijn uitsluitend natuurlijke stoffen, extracten van onze Poolse kruiden, brandnetel en veldpaardenstaart. Ze bevatten vitamine B en E, die essentieel zijn voor de juiste voeding van haar en hoofdhuid, evenals aminozuren zoals l-cysteïne. Geconcentreerd in een sterke en zorgvuldig geselecteerde dosis, vormen ze een actieve factor Grow 3, waardoor de secretie van het hormoon DHT effectief wordt geblokkeerd, wat de haarzakjes vernietigt. Profolan kan worden gekocht via de website van de fabrikant, tegen een prijs van 49 € voor een volledige maandelijkse behandeling. Ik weet dat ik het zal blijven gebruiken, wat ik ook aan andere mannen aanbeveel, vooral die met vallend haar.