De meeste mannen beschouwen kaalheid als een volledig natuurlijk proces, waarbij ze het accepteren wanneer het meestal met de leeftijd komt en niet eens weten dat het aanzienlijk kan worden geremd of zelfs omgekeerd. De aanblik van een oudere of middelbare leeftijd kuitmens verbaast niemand, maar wanneer haaruitval voor of voor de leeftijd van dertig jaar begint, is dit zeker een reden tot zorg. Het is niet alleen een esthetisch probleem, maar het is ook de oorzaak van psychische problemen, met name een laag zelfbeeld, die bij een jongere een negatieve invloed kunnen hebben op zijn hele toekomst. Weelderig haar is immers een van de belangrijke kenmerken van mannelijkheid, dus het is de moeite waard om het te verzorgen, en je moet beginnen met het ontdekken van de redenen voor deze stand van zaken.

Haaruitval – oorzaken en symptomen

Als je ‘s morgens in de spiegel kijkt en een langzaam groeiende curve of een terugwijkende voorhoofdlijn ziet, is dit een teken dat er iets slechts in je lichaam gebeurt. Versneld en overmatig haarverlies, of, kortom, kaalheid, gebeurt niet zonder een specifieke oorzaak en betekent meestal meer of minder ernstige laesies. Dit is natuurlijk het geval wanneer dit proces niet alleen het gevolg is van leeftijd, dus het zou een goed idee zijn om naar een specialist te gaan, niet per se een dermatoloog in één keer, maar bijvoorbeeld een tricholoog, die zich beroepsmatig bezighoudt met ziekten en goede haarverzorging.

De oorzaken van alopecia zijn zeker veel, en meestal worden ze veroorzaakt door hormonale stoornissen van het lichaam, overmatige secretie van DHT hormoon, dihydrotestosteron, negatief in het effect van testosteron metabolisme product. Dit type van alopecia heet androgene en is erfelijk, dus praktisch onvermijdelijk, en andere evenveel voorkomende oorzaken die een significante invloed hebben op de conditie van het haar is:

  • slecht samengestelde voeding, te weinig voedingsstoffen, mineralen en vitaminen;
  • inflammatoire aandoeningen en schimmelinfecties, vooral in de hoofdhuid;
  • coëxisterende ziekten zoals hypothyreoïdie en hyperthyreoïdie, systemische lupus, seborrheïsche dermatitis of schijnbaar prozaïsche roos;
  • ernstige stress;
  • het innemen van geneesmiddelen, bijvoorbeeld voor hypertensie;
  • verwaarlozing van de haarhygiëne en de onjuiste verzorging ervan.

Dergelijke willekeurige gebeurtenissen kunnen soms niet worden vermeden en daarom is het beter om uw haar van tevoren te verzorgen, met behulp van goed geselecteerde preparaten die de gezondheid van haar en hoofdhuid ondersteunen, en een van de beste is Profolan, een modern supplement met een uitgebreid effect.

Profolan – ideale samenstelling voor kalende mannen

Profolan wordt aanbevolen voor alle mannen voor wie een dunner wordend kapsel zeker niet aanvaardbaar is. Het werd gecreëerd om het lichaam te voorzien van alle ingrediënten die ontbreken in de dagelijkse voeding, zonder welke ons haar niet zonder kan. Onderschat nooit het belang van suppletie, die in zeer korte tijd alle gewenste effecten geeft.

De effectiviteit van maatregelen als Profolan wordt primair bepaald door de samenstelling, en in dit opzicht kunnen deze tabletten nauwelijks van iets worden beschuldigd. Ze ontlenen hun kracht zoveel mogelijk aan de natuur, zijn gebaseerd op natuurlijke stoffen, volledig veilig in gebruik, zoals:

  • extract van brandnetel, kruiden die al duizenden jaren worden gebruikt in de geneeskunde en cosmetica, een bestanddeel van vele geneesmiddelen, shampoos en conditioners. Brandnetel is een ware schat aan voedingsstoffen die haaruitval voorkomen, vitaminen A, B2, C en K, mineralen, calcium, zink, ijzer, ijzer, fosfor, foliumzuur, mierenzuur en glycerol. Het heeft bewezen diuretische eigenschappen, waardoor het het proces van het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam ondersteunt, de hoofdhuid en het haar voedt en is een van de meest effectieve middelen tegen de afscheiding van DHT;
  • l – cysteïne, een aminozuur dat in ons lichaam voorkomt en waarvan het tekort helpt om het haar aan te vullen met slechts v%v, immuniseert het haar tegen de invloed van alle ongunstige externe factoren, met name weersomstandigheden. L – cysteïne geeft ze ook zachtheid en gladheid, hydrateert ze grondig en vertraagt natuurlijke verouderingsprocessen;
  • extract uit veldpaardenstaart, de volgende plant gebruikt in de haarverzorging, die een bron van silicium is, een van de belangrijkste haarbouwstenen, waardoor ze kracht en een goede structuur krijgen. Silicium maakt ze minder gevoelig voor schade, breekt niet en brokkelt niet af, dankzij het feit dat hun groeifase wordt verlengd. De veldpaardenstaart bevat tot wel 10% gemakkelijk opneembare silica, wat ook een gunstig effect heeft op de conditie van de hoofdhuid, de elasticiteit van de bloedvaten verhoogt, een ontstekingsremmend effect heeft en de wondgenezing en irritatie versnelt;
  • taurine, ook een aminozuur, dat op zijn beurt verantwoordelijk is voor een verhoogde productie van keratine, een andere haarbouwsteen.

Al deze stoffen samen vormen een unieke actieve formule, Grow 3 genaamd, die precies de destructieve effecten van dihydrotestosteron blokkeert, bestaande uit de geleidelijke verzwakking en, als gevolg daarvan, de vernietiging van haarzakjes.

Profolan – actie en adviezen

De snelheid waarmee Profolan werkt kan verbazingwekkend zijn, omdat de eerste positieve effecten van de behandeling al na twee tot maximaal drie weken merkbaar zijn. In de rondingen en op het voorhoofd lijn, afhankelijk van waar het proces van kaalheid vordert, is er een echte ontlading van nieuwe haren, die, hoewel aanvankelijk dun en bleek, snel dikker, ook het verkrijgen van een sterke, natuurlijke kleuring. Zo kunt u zien dat het supplement in staat is om de meeste oorzaken van haaruitval aan te pakken, zonder negatieve bijwerkingen te geven. Het is volledig veilig in het gebruik en een kleine risicofactor kan slechts een allergie zijn voor een van de bestanddelen.

De aanbevolen dagelijkse dosis is slechts 2 capsules, die het best ‘s morgens worden ingenomen, met veel water en natuurlijk de behandeling voor de komende maanden voortzetten. De hoofdhuid wordt perfect gevoed, bloederig en zuurstofrijk, en gereinigd van giftige stoffen creëert een ideale omgeving voor de groei van nieuw haar. Deze hoge effectiviteit wordt ook bevestigd door tevreden patiënten, die bij regelmatig gebruik van Profolan weer kunnen genieten van het herwonnen oude kapsel. Een soortgelijke mening wordt ook geuit door specialisten die dit supplement, dat rechtstreeks bij de fabrikant kan worden gekocht, willen aanbevelen en het is de beste manier van distributie, die garandeert dat het originele product altijd zal worden gekocht. Bestellingen worden geplaatst via de website, en de kosten van één pakket van maar liefst 60 capsules is 49 €.</!–more–> Het is echter beter om direct voor het geheel te zorgen en te profiteren van aantrekkelijke promotiepakketten, zodat u meer pakketten kunt kopen tegen een veel lagere prijs.