De droom van een grotere mannelijkheid brengt zijn slaap door met de oogleden van sommige mannen. De waarheid is echter dat de geboorte van een man een zeer belangrijk aspect van het leven is voor veel mannen sinds het begin der tijden. In de oudheid vormden genitaliën de basis van het Burgerlijk Wetboek. Dit betekende dat men tijdens de beëdiging van de eed werd betrapt voor de eigen geboorte of, erger nog, voor de persoon naar wie de eed werd afgelegd. Tegenwoordig staan mannen ook onder grote sociale druk. Velen van hen vervullen zich niet in bed omdat ze denken dat hun Member niet groot genoeg is. In dit geval zijn er verschillende oplossingen. Een daarvan is de acceptatie van zichzelf en het eigen lichaam, de tweede is de farmacologie en de derde is de chirurgische uitbreiding. Van de laatste twee methoden, de minst invasieve zijn de minst invasieve zijn op grote schaal geadverteerd voedingssupplementen of gels, die worden verondersteld om een paar centimeter toe te voegen. Een van hen is Eroxel of Member XXL. Welke van de preparaten heeft een effectief en snel zichtbaar effect? Wat is hun samenstelling en zijn ze volledig veilig? Wij nodigen u uit voor een recensie die door onze redactie is voorbereid!

Eroxel – samenstelling en werking

Eroxel is een voedingssupplement in tabletten, die naast penisvergroting zijn ontworpen om problemen met het bereiken van erecties te elimineren. Zoals de fabrikant verzekert, moet de bereiding zijn doeltreffendheid garanderen dankzij zorgvuldig geselecteerde en vooral natuurlijke ingrediënten. Een daarvan is een extract van de ginsengwortel.

De plant wordt al honderdduizenden jaren gebruikt in de natuurgeneeskunde van het Verre Oosten. Het dankt zijn doeltreffendheid aan unieke stoffen, die in geen enkele andere plant voorkomen. De belangrijkste daarvan zijn ginsenosiden. Ze vergroten het vermogen van hemoglobine om zuurstof aan te sluiten. Hierdoor worden de organen in ons lichaam er veel beter van voorzien en hebben we meer energie, kunnen we intensiever en langer oefenen. Regelmatige consumptie van ginsengwortelextract draagt ook bij aan de versterking van het immuunsysteem. Maar laten we ons richten op de werking van de plant in termen van mannelijke erectieproblemen of te weinig geboorte. Ginsenosiden verhogen het niveau van het vrijkomen van stikstofmonoxide in ons lichaam, wat de bloedvaten ontspant. Op deze manier stroomt er veel meer bloed in de penis en is het makkelijker voor de man om een erectie te krijgen, maar zijn penis wordt ook veel groter. Het effect van ginsengwortel op dit aspect van het functioneren van het lichaam wordt bevestigd door een aantal studies. Onderzoekers van het Asian Medical Center in Seoul merkten dat in maar liefst 60% van de gevallen het plantenwortelextract de erectiestoornissen verminderde. De ginsengwortel stimuleert ook het hart, verlaagt het niveau van slechte cholesterol in het bloed en ondersteunt de behandeling van diabetes.

Een ander ingrediënt van Eroxel is zoethoutextract. Het is een relatief onbekende plant, die destijds zeer negatief werd beschreven, omdat het een aantal ongewenste effecten had als het te veel werd ingenomen. Vermijd het consumeren van meer dan 10 gram zoethout per dag. Kleinere doses zijn volledig veilig voor het lichaam en bevatten bovendien een aantal vitaminen en voedingsstoffen die ook helpen bij erectieproblemen en de grootte van de penis vergroten. Dit houdt rechtstreeks verband met het feit dat zoethout het hormonale systeem van ieder mens normaliseert. Dit vermindert het niveau van cortisol, wat een negatief effect heeft op mannelijke problemen. Bovendien zijn de ontstekingsremmende of antioxiderende eigenschappen ervan bevestigd.

Eroxel heeft in zijn samenstelling ook pompoenpitextract.

Het effect van de plant moet worden gewaardeerd door heren die worstelen met te weinig geboorte- en erectieproblemen. Pompoenpitten zijn een rijke bron van zink. Het element is essentieel voor de goede werking van het voortplantingssysteem van een man. Zinktekort in het mannelijke dieet leidt tot een afname van testosteron, verlies van vruchtbaarheid, verminderde zaadcellen en verminderde levensvatbaarheid van het sperma.

Als u op zoek bent naar een effectieve oplossing voor een tekort aan testosteron, klik hier en lees onze vorige tekst over een voedingssupplement dat het bloedgehalte verhoogt.

Pompoenpitten zijn ook een rijke bron van fytosterolen en omega-3 zuren, die op hun beurt ontstekingen en prostaathypertrofie voorkomen.

Veenbessenextract is een ander ingrediënt van het Eroxel voedingssupplement.

Het bevat veel vitaminen, zoals B1, B2, B6, C en E. Dit laatste wordt beschouwd als een mannelijke vitamine, omdat het de vruchtbaarheid aanzienlijk verbetert. Daarnaast is het een sterk antioxidant dat het sperma beschermt tegen schadelijke externe factoren. Vitamine E verbetert ook de potentie en neemt actief deel aan de productie van sperma. Cranberry ondersteunt de bloedstroom in de aderen, wat een positief effect zou hebben op erectiestoornissen. Het verbetert ook de werking van het urinewegstelsel, vermindert het risico op hartziekten, beschermt tegen maagzweren, heeft ontstekingsremmende en schimmelwerende effecten.

Het laatste ingrediënt van Eroxel is L-arginine. Aminozuur is essentieel voor de productie van stikstofmonoxide, wat op zijn beurt, zoals ik al zei, de circulatie verbetert en de bloedcirculatie in de penis verhoogt.

Eroxel – effecten en bijwerkingen

Eroxelpreparaten moeten al na één maand behandeling bevredigende resultaten opleveren. In de eerste plaats elimineert suppletie met dit middel erectieproblemen. Dankzij de stoffen in het medicijn is de penis ook een betere bloedtoevoer, en dus langer en dikker. Eroxel heeft ook een positief effect op de mannelijke libido niveaus. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten veroorzaakt het preparaat geen bijwerkingen en ongewenste effecten. Daarom kan het gebruikt worden door alle mannen ouder dan 18 jaar, ongeacht de ziekten of medicijnen die ze hebben ingenomen. De enige contra-indicatie voor het slikken van Eroxel tabletten is allergie voor sommige plantenextracten in het supplement.

Eroxel – prijs

Er zitten 15 capsules in één Eroxel verpakking. Ze duren 2 weken van behandeling en de kosten bedragen 74 Euro.

Eroxel – redactioneel advies

Maar laten we overgaan naar de belangrijkste, namelijk de mening van de redactie na het testen van Eroxel. Het onderzoek dat we hebben uitgevoerd, betrof 30 mannen in de leeftijd van 18 tot 50 jaar. De behandeling met het supplement duurde ongeveer 5 maanden. Gedurende deze tijd nam elke deelnemer 1 tablet per dag. Helaas was slechts 20% van de testers tevreden over de prestaties van het product. Opgemerkt moet echter worden dat de 1/5de van alle mannen die de Eroxel tabletten innemen, het positieve effect van het supplement uitsluitend op het verhogen van het libido en het verminderen van erectieproblemen opmerkte.

Bent u op zoek naar een effectieve voorbereiding op erectieproblemen, wat door bijna 89% van de respondenten wordt aanbevolen? Klik hier en bekijk de mening van onze redactie over de beroemde bijlage!

Geen van de ondervraagde mannen merkte echter een toename van de grootte van de penis op. De informatie op de website van de fabrikant zegt dat sommige testers zelfs 4 cm meer hebben gewonnen. Helaas toont ons onderzoek duidelijk aan dat geen van de mannen die een behandeling met Eroxel hebben ondergaan, nog 1 cm meer in zowel de lengte als de omtrek van de penis hebben geregistreerd. Dus laten we eens kijken hoe Member XXL presteert in vergelijking met Eroxel.

Member XXL – samenstelling, actie, effecten, neveneffecten en prijs

Member XXL zijn capsules die de penis tot 9 cm vergroten. In de samenstelling van het preparaat vindt u alleen natuurlijke ingrediënten, zoals bij het Eroxel voedingssupplement. Member XXL is gebaseerd op uittreksels uit:

  • Chinees citroen fruit,
  • ginsengwortels,
  • saffraan,
  • zwarte peper.

De eerste effecten van het gebruik van het preparaat worden door de fabrikant al na 3 weken behandeling beloofd. Mannen die het preparaat gebruiken, moeten vooral een toename van de omtrek en lengte van de penis opmerken. Daarnaast spreekt de fabrikant over het verhogen van het libido en het elimineren van erectieproblemen. Net als Eroxel heeft Member XXL geen bijwerkingen. Het is echter vermeldenswaard dat een maandelijkse behandeling van Member XXL veel goedkoper is dan in het geval van Eroxel. Een pakje capsules is de prijs van ca. 49 Euro.

Member XXL – redactioneel advies

Van de ondervraagde mannen beveelt maar liefst 86% Member XXL aan! Mannen merkten de eerste effecten van het gebruik van het supplement na 1,5 maanden behandeling. De meesten van hen merkten toen de vergroting van de penis zelfs met 3 cm! Meer dan de helft van de respondenten, dankzij de behandeling door het Member XXL, is ook van erectieproblemen verlost en het toegenomen libido heeft een belangrijke invloed gehad op de verbetering van de kwaliteit van het seksuele leven.

Als u op zoek bent naar een niet-invasieve methode van penisvergroting, gebruik dan het Member XXL voedingssupplement. Het is een veilige, goedkope en vooral effectieve oplossing. Naast het verhogen van de grootte van de penis, beïnvloeden de capsules ook erectieproblemen, verhogen het libido en verbeteren de kwaliteit van het seksuele leven.

Lees ook onze review van gel voor penisvergroting. Klik hier om te zien of de zalf kan worden toegevoegd.